جستجو برای:
  • خانه
  • دوره های آموزشی
    • آموزش آهنگسازی
    • آموزش آشپزی
    • آموزش طراحی لباس
    • آموزش فیلمسازی
      • آموزش بازیگری
      • آموزش نویسندگی
    • بسشبش
      • آموزش نویسندگی
      • آموزش بازیگری
    • آموزش موسیقی
    • آموزش شیرینی پزی
  • مقالات
 
مسترکلاس ایران
دسترسی سریع
  • آموزش آشپزی
    • مستر کلاس آموزش آشپزی سبک خاورمیانه از یوتام اتولنگی
    • مسترکلاس آموزش آشپزی از گوردون رمزی
  • آموزش آهنگسازی
  • آموزش بازیگری
    • مسترکلاس آموزش بازیگری از ناتالی پرتمن
  • آموزش رشد فردی
    • مستر کلاس ارتباط تاثیر گذار با دیگران از رابین رابرتس
  • آموزش شیرینی پزی
    • مستر کلاس آموزش شیرینی پزی فرانسوی از دومنیک انسل
  • آموزش طراحی لباس
    • مستر کلاس آموزش ساخت برند لباس و فشن از دیان ون فاستنبرگ
  • آموزش عکاسی
    • مستر کلاس آموزش عکاسی از جیمی چین
  • آموزش فیلمسازی
    • مستر کلاس آموزش کارگردانی از مارتین اسکورسیزی
    • مستر کلاس آموزش فیلمسازی با اسپایک لی
  • آموزش کسب و کار
    • مسترکلاس آموزش مدیریت کسب و کار
  • آموزش معماری و طراحی داخلی
    • مستر کلاس آموزش طراحی داخلی از کلی ورستلر
  • آموزش موسیقی
    • مستر کلاس آموزش آهنگسازی از آرمین ون بیورن
    • مسترکلاس آهنگسازی و ساخت بیت از تیمبالند
    • مستر کلاس آموزش نواختن ویولن از ایژاک پرلمن
  • آموزش نویسندگی
    • مسترکلاس آموزش نویسندگی از جیمز پترسون
  • آموزش های علمی
    • مستر کلاس آموزش تفکر علمی از نیل دیگراس تایسون
  • آموزش ورزش حرفه ای
    • مسترکلاس آموزش تنیس از سرنا ویلیامز
0

ورود و ثبت نام

  • خانه
  • دوره های آموزشی
    • آموزش آهنگسازی
    • آموزش آشپزی
    • آموزش طراحی لباس
    • آموزش فیلمسازی
      • آموزش بازیگری
      • آموزش نویسندگی
    • بسشبش
      • آموزش نویسندگی
      • آموزش بازیگری
    • آموزش موسیقی
    • آموزش شیرینی پزی
  • مقالات

مستر کلاس آموزش شیرینی پزی فرانسوی از دومنیک انسل

خانهآموزش شیرینی پزیمستر کلاس آموزش شیرینی پزی فرانسوی از دومنیک انسل
Dominique Ansel Gift
حالت مطالعه

در دوره آموزش شیرینی پزی فرانسوی چه آموزش داده می شود؟

دومنیک انسل یک شیرینی پز ۴۰ ساله فرانسوی است که به خاطر خلق شیرینی های خلاقانه ای همچون Cronut ،Cookie Shot ، DKA و Frozen S’mores در شیرینی پزی معروفش در نیویورک، از سال ۲۰۱۱ تا کنون تمام افراد خوش ذائقه شهر را جذب طعم های خاص خود کرده است. دومنیک با تغییر خلاقانه دسرهای سنتی، خلق برند Cronut و کسب جایزه James Beard خود را بعنوان بهترین شیرینی پز جهان مطرح کرده است.

با استاد شیرینی پزی جدید خود آشنا شوید رایگان

سرگذشت دومینیک: بواویس، بولود، و کیک پزی رایگان

مینی مادلین ها ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

پایه تارت میوه ای ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

فیلینگ تارت میوه ای ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

مربای توت فرنگی فوری ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

تزئین کلاسیک تارت توت فرنگی ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

تزئین مدرن تارت با سیب ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

پایه کیک شکلاتی: بیسکویت ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

کیک شکلاتی لایه ای: مینی مرینگ سوئیسی ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

فیلینگ کیک شکلاتی: موس ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

مرحله پایانی کیک شکلاتی: سرهم کردن و ارائه ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

پایه ی آبنباتی: شکلات آب شده ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

فیلینگ آبنباتی: پشن فروت، موز و شکلات تلخ ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

یک کروسان عالی ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

بررسی موردی: کرونات ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

نگرشی خلاقانه به شیرینی پزی ویدئو

خصوصی
این بخش خصوصی می باشد. برای دسترسی کامل به دروس این دوره باید این دوره را خریداری نمایید.

نظرات

قوانین ثبت دیدگاه

لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت :

120,000 تومان 99,000 تومان

امتیاز
0 از 0 رأی
بدون امتیاز 0 رای
120,000 تومان 99,000 تومان
نوع دوره: غیر حضوری
زبان: زیرنویس فارسی
196 دقیقه ویدیو
17 قسمت آموزش ویدیویی
گواهی مسترکلاس
دومنیک انسل
دومنیک انسل
Senior Software Developer

دسته: آموزش شیرینی پزی
تبلیغات

مسترکلاس را بشناسید

در وبسایت مستر کلاس ایران میتوانید از برترین اساتید دنیا در رشته های مختلف از جمله نویسندگی ، فیلمسازی ، بازیگری ، کارآفرینی ، موسیقی ، آشپزی ، ورزش های حرفه ای ، شیرینی پزی ، طراحی لباس و رشته های مختلف هنری در قالب ویدیو آموزش ببینید و از تجربه های ارزنده آن ها استفاده کنید.

لینک های کاربردی
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ مستر کلاس
  • تماس با مستر کلاس ایران
  • حساب کاربری من
  • درباره مسترکلس
  • سبد خرید
  • فروشگاه

تمامی حقوق برای مسترکلاس ایران محفوظ می باشد. | MasterClassIran©

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت